Reapare banda de acces direct către magazinul de bricolaj de la intrarea în Florești

Vor fi refăcute marcajale pe Drumul Național (DN) 1/E60, pe sectorul de șosea care face legătura între Cluj și Florești.

Noile marcaje aplicate în zonă, după finalizarea asfaltării șoselei, au eliminat banda suplimentară de acces spre magazinul de bricolaj, pentru șoferii care se deplasează din direcția Cluj.

De asemenea, pe sensul opus a apărut, pe aceeași porțiune de drum, o bandă suplimentară. Situația va reveni însă la forma de dinaintea începerii lucrărilor de asfaltare.

„În cursul zilei de ieri ne-am autosesizat cu privire la faptul că marcajele rutiere aplicate în zona magazinului de bricolaj au fost aplicate în mod eronat, astfel că am solicitat administratorului drumului public să procedeze în regim de urgență la refacerea acestor marcaje. Întrucât condițiile meteo din cursul nopții de ieri nu au permis refacerea acestora, reprezentanții Poliției Rutiere, cei ai administratorului drumului și ai executantului se află acum la fața locului pentru aplicarea marcajelor, conform avizului emis de către Poliția Rutieră anterior. Acea bandă de preselecție pentru viraj la stânga, sau buzunar cum îi spunem noi, va reapărea, iar cele trei benzi, pe sensul de intrare în municipiul Cluj-Napoca, se vor replia în două benzi”, a declarat pentru EBS Radio comisarul Sergiu Iurian, ofițer specialist în cadrul Serviciului Rutier Cluj.

Reprezentanții DRDP Cluj au confirmat pentru EBS Radio că a fost vorba de o eroare de executare a marcajelor și că acestea vor fi refăcute la forma de dinaintea începerii lucrărilor.

Pe de altă, lucrările de asfaltare a celor 5 kilometri de șosea, care traversează Floreștiul, începute în 19 august, au fost finalizate, iar în următoarele zile vor fi gata și marcajele rutiere pe întreaga porțiune.

 

Ovidiu Cornea

 

Ne poți asculta și aici: