REFRESH | #ClujTrending – tot ce-i fain în Cluj

În ediția specială de sâmbătă, REFRESH #ClujTrending am dat problemele la o parte și am dat prioritate la tot ce-i fain în Cluj. Știați că Lady Gaga îndrăgește un brand de haine clujean sau că ideea de stand-up comedy virtual a pornit din Cluj? Ați văzut video-ul cu „Stai în casă, ce tăt ăsta, ni” ?! 😁 A pornit tot de la un clujean de-al nostru…

(Foto: The Francisc)

 

Nu doar Clujul, ci și unii clujeni s-au remarcat la nivel național și internațional. Ane Paszkany, managing partner al brandului de haine Concepto ne spune cum a ajuns Lady Gaga să poarte o rochie made in Cluj:

 

Rochia de seară sirenă MAISSOUN poate fi găsită aici.

(Foto: Anda Feher și Ane Paszkany)

De-a lungul anilor Ane Paszkany și Anda Feher au avut colaborări cu artiști locali, ceea ce a dus colecțiile Concepto la un nivel inedit al design-ului.

În 2020, cadourile vin împachetate cu buton de videoconferință:

Acum puteți face un cadou de Crăciun sau vă puteți destinde angajații pe Zoom, Google Meet sau Webex cu un show de stand-up virtual cu Nicu Bendea:

 

Pe Nicu Bendea îl puteți urmări pe YouTube și pe pagina lui de Facebook. Iată povestea, spusă chiar de el, 🙂 a reinventării artistului în pandemie:

 

Printre clujenii care ne înseninează mereu zilele este îndrăgitul Mircea Bravo, alături de bunica, tanti Lenuța. Pentru povestea pozei cu cele mai multe like-uri, hastagurile lui preferate și alte recomandări pentru clujeni, dați play la audio:

„Dacă îs la bunică-mea la țară, nu pot să pun hashtag la mare.” 🙂 spune Mircea Bravo. Așa că 👉 #Cluj #român

Săptămâna trecută, mesajul „POARTĂ MASCĂ, CE TĂT ĂSTA, NI! În Ardeal nu merge cu faze de-astea”  a fost apreciat pe rețelele sociale de mii de oameni.

Mesajul video a venit de la Adrian Cucu, actor la Teatrul Național din Cluj. Îmbrăcat într-un halat verde fistic și încruntat ca un colonel care s-a ars cu ciorbă, Cucu ne îndemna să stăm în casă pe perioada stării de urgență. Videoul a adunat aproape 10K de aprecieri.

 

 

Autorul unora dintre cele mai frumoase poze din Cluj este The Francisc. Îl știți, fotograful cu barbă lungă și colorată. 😀

 

Francisc ne oferă câteva ponturi pentru poze reușite. #BeYourself 👇

 

 

Nu uitați, în Piața Unirii din Cluj-Napoca, la apus, se fac cele mai frumoase poze. La hashtag, folosiți #ClujTrending. 😉

Follow me on Facebook și Instagram,

Ioana Botezan

 

Ascultă emisiunea „REFRESH – Programul tău de weekend”, cu Ioana Botezan, la EBS Radio, ON AIR pe 90,4 FM în Cluj-Napoca și 94,8 FM în Dej, iar ON-LINE, la: EBS Radio Live. În fiecare sâmbătă și duminică, de la 11:00 la 14:00.

 

 

Ne poți asculta și aici: