REGULAMENTUL CONCURSULUI „Asculți EBS Radio și câștigi (13-17 februarie)”

REGULAMENTUL CONCURSULUI „Asculți EBS Radio și câștigi (13-17 februarie)”

 

1. ORGANIZATOR

EBS REI S.R.L., CIF: RO42035411, Reg. com.: J12/4754/2019, Adresa: Str. Anton Pann, Nr.28-30, Sc.B, Et.Parter, Ap.5, Cluj-Napoca, Tara: Romania 7, organizează concursuri cu premii, prin intermediul postului de radio EBS Radio, numărului de WhatsApp 0740.904.904 și paginii de internet și Facebook a EBS Radio.

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica conceptul şi formatul concursului ori de câte ori consideră necesar sau de a întrerupe concursul în orice moment pe parcursul desfăşurării acestuia, aducând la cunoştinţa publicului modificările operate, înainte de intrarea acestora în vigoare, prin publicarea pe site-ul www.ebsradio.ro, secțiunea Concursuri şi ataşarea Actului Adiţional modificator la Regulamentul de concurs, precum şi prin anunţuri la postul EBS Radio și pe pagina de Facebook EBS Radio.

2. PERIOADA DE DESFĂŞURARE

Concursul Asculți EBS Radio și câștigi (13-17 februarie) se desfășoară în perioada 13 17 februarie 2023, în emisiunea #TheBreakfastShow, prin intermediul paginilor de internet și Facebook ale EBS Radio. Se oferă, prin tragere la sorți, următoarele premii: voucher Radisson Blu Cluj – cazare și răsfăț cu mic dejun în inima orașului, voucher ROMB 360 în valoare de 2.000 de euro pentru servicii design & implementare (reducere aplicabilă de către partener din suma finală a serviciilor agreate împreună cu câștigătorul), 4 vouchere duble de acces la centrul spa din incinta Sun Garden Resort, voucher în valoare de 150 de euro la Vfloor, voucher în valoare de 300 de lei pentru degustarea unor preparate savuroase la Transylvania Steak House.

3. DREPTUL ŞI CONDIŢII DE PARTICIPARE

Concursul este adresat tuturor persoanelor fizice care au împlinit 18 ani până la data de 13 februarie 2023. Nu au dreptul să participe salariaţii, colaboratorii cu contract ai Partenerului şi rudele angajaților până la gradul 2.

4. CONCEPTUL – CONCURS INTERACTIV

Mecanismul concursului: Ascultă EBS Radio, prinde semnalul de concurs și fii atent la întrebarea adresată în emisiunea #TheBreakfastShow, între orele 7-10. Apoi intră pe pagina noastră de Facebook, răspunde la întrebarea pe care ai auzit-o pe post, iar noi te premiem.

Tragerea la sorți va fi realizată cu ajutorul platformei https://www.random.org/.

5. VALIDAREA CÂSTIGĂTORILOR ŞI PRIMIREA PREMIILOR

Pentru participarea la Concurs, ascultătorii vor transmite pe pagina de Facebook a EBS un comentariu în care răspund la întrebarea zilei – pentru a fi valid, acesta trebuie să respecte indicațiile Organizatorului. Câștigătorii vor fi informați printr-un mesaj pe despre modalitatea de intrare în posesia premiilor.

6. RESPONSABILITATE

Prin participarea la concurs, toţi participanţii sunt de acord şi se obligă să respecte şi să se conformeze tuturor cerinţelor şi condiţiilor impuse de ORGANIZATOR prin prezentul regulament, nerespectarea acestuia atrăgând eliminarea concurenţilor de la concursurile viitoare.

7. PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

ORGANIZATORUL se obligă să respecte prevederile legii nr.677/2001 privind protecţia datelor personale stocate pe durata concursului. Ca atare, ORGANIZATORUL se angajează să asigure confidenţialitatea datelor personale ale participanţilor la acest concurs. Prin simpla participare la concurs şi furnizarea datelor personale, participanţii sunt de acord ca datele lor să intre în baza de date a ORGANIZATORULUI. La cererea expresă, în scris, a participanţilor, ORGANIZATORUL nu va mai folosi datele lor personale.

8. FORŢĂ MAJORĂ

În sensul acestui Regulament, Forţa Majoră înseamnă orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau previzionat de către Organizator şi a cărui apariţie îl pune pe acesta în imposibilitatea de a-şi îndeplini obligaţiile asumate prin Regulament, inclusiv, dar fără a se limita, referitor la: războaie, incendii, inundaţii, greve şi blocade, cutremure, alte catastrofe de orice fel. Dacă o situaţie de forţă majoră împiedică total sau parţial desfăşurarea concursului conform condiţiilor prevăzute în prezentul Regulament, Organizatorul va fi exonerat de răspundere pentru perioada afectată de situaţia de forţă majoră.

9. LITIGII

Eventualele dispute apărute între Organizator şi participanţii la concurs vor fi soluţionate pe cale amiabilă. Dacă soluţionarea pe cale amiabilă nu este posibilă, litigiul va fi depus spre soluţionare instanţelor competente române din Cluj-Napoca.

 

Ne poți asculta și aici: