Robbie Williams va lansa primul său album cu cântece de Crăciun

Cântărețul britanic Robbie Williams a anunțat că va lansa primul său album de Crăciun.

Acesta urmează să apară pe piață în 22 noiembrie, iar materialul discografic va include atât piese originale, cât și coveruri, potrivit Mediafax, care citează Reuters.

„The Christmas Present” va fi format din două discuri, „Christmas Past” și „Christmas Future” și va cuprinde duete cu cântăreții Bryan Adams, Rod Stewart, Jamie Cullum, cu pugilistul Tyson Fury, dar și tatăl lui, Peter Conway. Acesta a urcat pe scenă, alături de fiul său, inclusiv în concertul pe care Robbie Williams l-a susținut în această vară la Cluj, la festivalul Untold.

„Sunt foarte încântat să anunț primul meu album de Crăciun. Am făcut multe lucruri în carieră și lansarea acestui album este un vis devenit realitate”, a spus Robbie Williams.

În vârstă de 45 de ani, Robbie Williams s-a bucurat de un succes uriaş după ce a părăsit grupul Take That, lansând o serie de albume şi de single-uri precum „Angels” şi „Millennium”.

În 2010, artistul s-a reunit cu foştii lui colegi din grupul Take That, alături de care a înregistrat albumul de mare succes „Progress”, promovat printr-un turneu extrem de profitabil în 2011.

 

Ne poți asculta și aici: