Rock the Camp, un nou festival de muzică lângă Cluj

Iubitorii muzicii rock se pot bucura weekend-ul acesta din nou de muzică live: pe 19 iunie, la Camping El Dorado Gilău, are loc prima ediție a festivalului Rock The Camp, organizat de Asociația Monday Shadows.

 

Capul de afiș al evenimentului este legendara trupă Altar, care va susține un concert aniversar, cu ocazia împlinirii a 30 de ani de activitate.
Alături de Altar, vor mai concerta trupele Monday Shadows, Onenightstand, Konthrast și trupa nr.1 tribut Metallica din România, Masterpiece.
Ovidiu Crișan, toboșar în trupa Monday Shadows și organizator al evenimentului, a dat detalii despre festival la EBS Radio.

„O să avem două workshop-uri, unul de tobe și unul de chitară, pentru cei care vor să învețe sau să experimenteze cu ajutorul acestor instrumente. În cadrul workshop-ului de tobe o să-l avem invitat special pe Gabi Petrean, toboșarul Masterpiece.[…] Se poate campa, atât cu cortul, cât și cu rulota, avem un camping imens la dispoziție și încurajăm lumea să rămână peste noapte pentru a se bucura de o experiență muzicală aproape de natură.”

Mai multe informatii găsiți pe site-ul evenimentului:https://rockthecamp.ro/
Ascultați integral interviul acordat de Ovidiu Crișan lui Angel Rusu.

Ne poți asculta și aici: