Seri de muzică, show-uri de stand-up comedy sau teatru în stradă. Începe TiMAF

Cea de-a zecea ediție a Festivalului Internațional de Muzică și Artă Transilvania propune un program care invită la relaxare, la terapie prin artă.

TiMAF debutează sâmbătă, 19 septembrie, în Iulius Park, cu un recital de pian susținut de Alexa, în compania unei reprezentații impresionante a echipei FamousArt – Nightingale.

Evenimentele organizate în cadrul ediției cu numărul 10, o ediție aniversară de altfel, vor continua până în data de 9 octombrie, iar programul cuprinde seri de muzică live, show-uri de stand-up comedy, teatru în stradă, lansări de carte, live painting show și spații artistice unde clujenii vor putea interacționa direct cu arta.

„Au fost 10 ani interesanți pentru noi, cu evenimente care mai de care, cu arta în toate formele ei. Inițial, am zis că anul acesta nu-i face cinste ediției aniversare TiMAF, că 10 ani de existență merită sărbătoriți altfel. Dar treptat, ne-am dat seama că avem în mâini o unealtă magică, că avem arta. Iar dacă noi nu putem fi atât de aproape unii de alții, pe cât ne-am dori, când vine vorba de artă, limitele se schimbă. Am regândit ediția 2020 cap-coadă. Într-un an agitat, complicat, aproape de neînțeles, noi venim cu un program care invită la relaxare, la terapie prin artă. Credem că arta unește. Arta vindecă. Arta salvează. Iar anul acesta, mai mult ca oricând, arta ajută”, spun cei de la echipa de organizare TiMAF.

Mai multe detalii aflați aici. 

 

Ne poți asculta și aici: