Serviciul de Permise Auto se mută într-un sediu mai mare. Clujenii vor plăti acolo și taxele, și nu vor mai fi nevoiți să meargă la Primărie

Noul sediu al Serviciului de Permise Auto din Cluj-Napoca va deveni funcțional până la finalul acestei luni.

Acesta se va reloca de pe strada Albac la Biroul Vamal de interior de pe strada Traian Vuia nr. 157. Aici au fost amenajate 80 de locuri de parcare, a fost refăcut trotuarul din zonă și a fost înființată și o stație de transport public, au anunțat autoritățile locale.

De asemenea, va deveni funcțională și o trecere de pietoni care va permite accesul clujenilor de la Serviciul de Permise Auto spre zona unde funcționează firme de întocmire a actelor necesare înmatriculărilor. De asemenea, clujenii nu vor mai trebui să meargă la Primărie pentru a plăti taxele de înmatriculare sau radiere a autovehiculelor.

„În interiorul clădirii a fost amenajat un birou pentru achitarea taxelor de înmatriculare auto, astfel ca cetățenii să nu mai fie nevoiți să se deplaseze la primăria veche, petru că până acum, după ce făceai procedura de înmatriculare sau radiere, trebuia să mergi la primărie pentru a te înregistra și a plăti taxele aferente. Acum, în aceeași locație, primăria va avea 4 funcționari”, a spus primarul Emil Boc.

 

Ne poți asculta și aici: