Spectacolul pirotehnic de Revelion, de la Turda, a fost anulat

UPDATE: Focurile de artificii de la Turda au fost anulate.

„Vă informăm că nu am primit avizele necesare pentru a lansa focurile de artificii mai devreme, respectiv la ora 22.00. Astfel, ne vedem nevoiți să ANULĂM spectacolul pirotehnic din acest an.
Ne-am dorit ca lumina artificiilor aprinse în noaptea anului nou să vă aducă puțină bucurie, atât dumneavoastră cât și copiilor, însă se pare că situația epidemiologică nu ne permite să găsim o soluție optimă. Vă dorim tuturor un an nou plin de bucurii și vă dorim multă sănătate!”, au declarat reprezentanții Primăriei Turda.

Știrea inițială

Trecerea dintre ani va fi marcată cu focuri de artificii la Turda, însă evenimentul se va desfășura mai devreme decât în mod normal.

Programat inițial pentru mâine, la ora 23:50, momentul a fost devansat pentru ora 22:00, la solicitarea cetățenilor. Asta pentru că, potrivit normelor în vigoare, ieșirea din case este permisă după ora 23:00 doar pentru motive bine întemeiate și numai în baza unei declarații pe propria răspundere.

Astfel, mâine seară, la Turda se vor lansa focuri de artificii pe platoul din fața Primăriei și în Parcul Teilor. Purtarea măștii de protecție în aceste locuri va fi obligatorie, la fel ca respectarea normelor de distanțare fizică. Spectacolul va fi transmis online, pe pagina de Facebook a Primăriei Turda.

 

Ne poți asculta și aici: