Start înscrieri Gala de Excelență ”10 pentru Cluj”. Cine se poate înscrie

Start înscrieri Gala de Excelență”10 pentru Cluj”. Tinerii care au obţinut rezultate deosebite la învăţătură sau la diferite competiții sportive, dar și profesorii lor, pot fi nominalizați.

 

”Au început înscrierile pentru Gala de Excelență ”10 pentru Cluj”. Termenul limită pentru depunerea dosarului este 18 noiembrie. În concurs pot să se înscrie tineri cu vârsta cuprinsă între 3 și 18 ani, care au obținut rezultate meritorii pe parcursul anului 2021-2022. Dosarele elevilor nominalizați trebuie să contină formular de înscriere completat care se găsește pe site-ul 10pentrucluj.ro însoțit de mai multe documente pe car ele regăsim pe site. E de precizat că sunt patru categorii: categoria A-elevi de liceu, categoria B-elevi din ciclul gimnazial, categoria C-elevi din ciclul primar, iar la categoria D se pot încrie prichindeii Cetății, adică cei din ciclul preșcolar. Atât de la grădinițele private cât și de la cele de stat”, a spus pentru EBS Radio, Mirela Ogruțan, reprezentant birou mass media din cadrul Primăriei Cluj.

 

Jurizarea dosarelor va avea loc în 5 decembrie iar cei selecționați vor fi recompensați cu premii.

”Recomandarea acestora poate fi făcută de către profesorii acestora sau decătre antrenori din cadrul activităților sportive. E vorba despre persoanele care cunosc activitatea celor nominalizați sau in extremis se poate face nominalizarea de către părinți. De asemenea, continuam tradiția nominalizării profesorului anului. Pot participa la acest titlu, atât profesorii copiilor înscriși în concurs cât și personalul didactic de predare din unitățile de învățământ. Jurizarea va avea loc în data de 5 decembrie, urmând ca gala să fie organizată tot în cursul lunii decembrie. Elevii vor primi atât diplome cât și premii, inclusiv premii în bani, a declarat pentru EBS Radio, Mirela Ogruțan, reprezentant birou mass media din cadrul Primăriei Cluj.

Regulamentul Galei de excelență „10 pentru Cluj” şi formularele de înscriere pot fi găsite la adresa www.10pentrucluj.ro.

Gabriela Buruian a  stat de vorbă cu organizatorii. VEZI AUDIO

Ne poți asculta și aici: