Ștefan Gadola, după victoria care a mai spălat din tristețea „elvețiană”: „Băieții au fost marcați, dar ne revenim”

Eliminarea din Europa League a campioanei României la fotbal, CFR Cluj, s-a resimțit și în meciul câștigat în fața FCSB-ului, cu 2-0, a spus Ștefan Gadola, acționar în cadrul clubului.

 

Echipa și-a revenit după înfrângerea dramatică din Elveția, 1-2 cu Young Boys Berna, dar ratarea „la mustață” a calificării în primăvara europeană s-a simțit în teren duminică seară, consideră Ștefan Gadola. A fost un derby cu 12 cartonașe galbene, din care 9 acordate jucătorilor CFR-ului.

„Doar eu și un prieten nu am luat galben”, a spus, binedispus după victorie, acționarul CFR-ului, într-un scurt dialog cu reporterii, după încheierea meciului. „Vorbind serios, s-a văzut pe băieți că sunt marcați, se vede clar, au fost marcați, de aia am și luat galbene și am avut greșeli, dar eu cred că ne revenim ușor și batem Dinamo, apoi Craiova și e bine”, a completat el.

Feroviarii au și pentru acest sezon ca obiectiv un nou titlu, în ciuda unor rezultate mai slabe înainte de reinstalarea lui Edi Iordănescu pe banca tehnică.

„Eu am spus de mult, noi avem ca obiectiv să luăm campionatul, mai sunt multe meciuri, nu e jucat campionatul, nu s-a relansat, e un campionat în desfășurare. Vreți să spuneți că FCSB era campioană? Nu, se înjumătățesc punctele, putem să fim noi în situația inversă”.

„Jucăm altceva, dar la 1-0 îmi venea să îl sunăm pe Petrescu!”

Fericit după victoria care a mai spălat din tristețea eliminării din Europa League, el a admis că echipa campioană și-a schimbat stilul de joc, dar a mărturisit că la 1-0 a avut emoții.

„Echipa joacă altceva, nu? Joacă altceva, dar vreau să vă spun că la 1-0 parcă îmi venea să îl sunăm pe Petrescu, ‘ce facem, să terminăm așa?’ (râde, n.red.). Dar am terminat cu 2-0… Mă iertați că glumesc, sunt fericit”, a mai spus Ștefan Gadola.

CFR Cluj s-a impus cu 2-0 în fața FCSB, duminică seară, în Gruia, prin golurile marcate de Ciprian Deac, din penalty și Valentin Costache, în etapa a 13-a din Liga 1 de fotbal. Feroviarii sunt pe locul 3 în clasament, cu 27 de puncte, 3 mai puțin decât echipa bucureșteană și 1 în minus față de „U” Craiova, care joacă astăzi în deplasare cu UTA Arad.

 

Ovidiu Cornea

 

 

Ne poți asculta și aici: