Târg al producătorilor locali, deschis la Cluj cu ocazia TIFF

Zi plină de evenimente marți, 4 august, în cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania.

 

În Parcul Etnografic din Hoia s-a deschis târgul poducătorilor locali, o inițiativă TIFF, în colaborare cu platforma Made in Cluj.

„Aproximativ 15 producători locali vor prezenta bunătăți culinare proaspete sau atent conservate, plante aromatice și flori cultivate cu grijă, oferind demonstrații și împărtășind sfaturi din propriile gospodării. Produsele comercializate vor putea fi consumate exclusiv în afara perimetrului parcului, iar fumatul va fi permis doar în zonele special amenajate. Pentru a susține această destinație, accesul vizitatorilor se va face în baza unei taxe minime de 6 lei, iar elevii și studenții vor beneficia de reduceri. Pentru spectatorii TIFF care și-au achiziționat bilete la proiecțiile din Hoia (Aleea Parcului Etnografic), în ziua evenimentului, accesul în parc va fi gratuit”, potrivit organizatorilor.

De la ora 18:30, la Muzeul de Artă din Cluj va fi prezentată o înregistrare a unui concert susținut de formația Vița de Vie și de Orchestra Filarmonicii din Târgu Mureș. Tot la Muzeul de Artă, de la ora 20:00, se va desfășura competiția locală TIFF. Biletele pentru aceste evenimente au fost epuizate.

De asemenea, pe tot parcursul zilei, în mai multe locuri din Cluj-Napoca vor avea loc proiecții de filme. Programul complet îl găsiți aici.

 

Ne poți asculta și aici: