Taylor Swift, cea mai bine plătită artistă din 2019

Artista americană Taylor Swift este cântăreața cel mai bine plătită în 2019, potrivit topului anual Forbes. Pe locurile doi și trei, dar la mare distanță, în top apar Beyoncé și Rihanna.

Taylor Swift a avut câștiguri de 185 de milioane de dolari în ultimul an, clasându-se pe primul loc în Top 10, potrivit Forbes.

Artista în vârstă de 29 de ani, care, recent, și-a lansat cel de-al șaptelea album, „Lover”, ocupă anul acesta și primul loc în topul celor mai bine plătite vedete din lume, potrivit Mediafax.

Cea mai mare parte din câștigurile sale provin din Reputation Stadium Tour, o serie de concerte care a generat încasări de 266 de milioane de dolari doar în SUA.

Pe poziția a doua în topul Forbes, la mare distanță însă, se află Beyoncé, care a avut câștiguri de 81 de milioane de dolari în perioada iunie 2018 – iunie 2019, mare parte din sumă fiind generată de turneul On The Run II, pe care l-a susținut împreună cu soțul ei, rapperul Jay-Z, dar și din noul album, „Homecoming”.

Podiumul este completat de Rihanna, cu 62 de milioane de dolari, sumă pe care în mare parte a obținut-o din parteneriatul încheiat prin compania sa de cosmetice Fenty Beauty cu gigantul de produse de lux LVMH.

Topul 10 este completat de Katy Perry, cu 57,5 milioane de dolari, Pink, cu 57 de milioane de dolari, Ariana Grande, care a câștigat 48 de milioane de dolari, Jennifer Lopez, cu 43 de milioane de dolari, Lady Gaga, cu 39,5 milioane de dolari, Celine Dion, care a câștigat 37,5 milioane de dolari, iar pe ultimul loc este Shakira, cu 35 de milioane de dolari.

 

Sursa foto: Facebook/Taylor Swift

 

Ne poți asculta și aici: