Tehnologia viitorului este la Cluj! Smart Mobility vine cu noi metode de reducere a poluării

Smart Mobility Cluj 2020, evenimentul dedicat celor pasionați de inovație prin tehnologii curate, aduce noi modele de mașini electrice și hibrid, dar și de biciclete și trotinete.

Smart Mobility Cluj a ajuns la a doua ediție, iar la evenimentul din acest an vor fi prezentate concepte de mobilitate urbană sustenabilă și elemente cu impact in calitatea vieții.

În cadrul evenimentului, peste 30 de parteneri vor expune elemente și concepte de mobilitate sustenabilă.

Astfel, curioșii vor putea să vadă cele mai noi modele de autovehicule electrice și hibrid, dar și soluții de micromobilitate, respectiv noi modele de biciclete, scutere, trotinete și motociclete.

Pentru cei care doresc să încerce vehiculele electrice și hibrid vor fi organizate test drive-uri, dar va fi organizat și un tur al orașului la care sunt invitați să participe toți posesorii de vehicule electrice și hibrid. De asemenea, vor fi organizate prezentări de proiecte, produse și concepte de mobilitate sustenabilă, dar și un workshop tematic pe soluții de dezvoltare urbană durabilă.

Smart Mobility Cluj este un proiect axat pe comportamentul responsabil vizavi de mediul înconjurător și este gndit pentru a dezvolta o cultură a comunității orientată spre elemente de tehnologii curate, reducerea poluării, adoptarea soluțiilor de eficiență energetica, dar și reducerea consumerismului cu impact pozitiv asupra resurselor și sănătății.

Evenimentul are loc duminică, 4 octombrie, între orele 10.00 și 19.00, pe esplanada BT Arena&Cluj Arena, cu respectarea măsurilor de siguranță.

 

Ne poți asculta și aici: