Tetarom 1, gata să primească noi investitori în Incubatorul de afaceri. Pune la dispoziție spații de 860 de metri pătrați

Noi spații sunt disponibile în Incubatorul de afaceri din incinta Parcului Industrial Tetarom 1.

Situat în zona străzii Tăietura Turcului – Hoia din Cluj-Napoca parcul oferă companiilor și start-up-urilor, cu peste trei ani de activitate, spații în suprafață totală de 860 de metri pătrați.

Acestea au devenit disponibile în urma mutării birourilor administrative ale Tetarom S.A. în noua clădire recent construită în cadrul proiectului european de extindere a parcului.

Astfel, Incubatorul de afaceri, sau „clădirea roșie” cum mai este cunoscut imobilul, este pregătit să primească noi investitori. Clădirea este adaptată cerințelor oricărui tip de business, dispunând de un spațiu expozițional generos, o sală de conferință multifuncțională și alte facilități specializate.

Interesul manifestat de potențialii clienți ai Tetarom este unul foartede ridicat, jumătate din spațiile de birouri rămase libere în clădirea incubatorului de afaceri fiind deja ocupate.

„Facilitățile și, în general, condițiile extrem de avantajoase oferite de Parcurile Industriale Tetarom constituie cadrul ideal de lansare sau de dezvoltare pentru numeroase afaceri de succes”, a spus Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, care este acționar majoritar la Tetarom SA .

 

Ne poți asculta și aici: