The Prodigy, înapoi în studioul de înregistrări

Pentru prima dată de la moartea solistului Keith Flint, trupa The Prodigy s-a întors în studioul de înregistrări.

Informația a fost confirmată de compozitorul și producătorul Liam Howlett, pe pagina de Facebook a trupei Prodigy.

„Înapoi în studio pentru a face zgomot… vor rula noi hituri Prodigy”, a scris acesta, potrivit Mediafax.

Nu se știe deocamdată dacă vor fi folosite și înregistrări audio sau video ale lui Flint.

Keith Flint a fost descoperit decedat în dimineața zilei de 4 martie a acestui an, de medicii și polițiștii chemați la locuința sa din Dunmow, Essex. Muzicianul avea 49 de ani.

Flint se numără printre figurile legendare ale scenei muzicale britanice, având o prezență plină de energie, dar și un aspect fizic ieșit din comun, mai ales cu coafura și tatuajele sale.

În noiembrie 2018, trupa britanică The Prodigy a lansat cel de al şaptelea album de studio, „No Tourists”, după o pauză de trei ani, în noiembrie anul trecut. Materialul discografic era o continuare a albumului „The Day is My Enemy”, lansat în 2015.

Trupa The Prodigy a fost înfiinţată în 1990, iar primul album, „Experience”, a fost lansat în 1992, fiind urmat de „Music for the Jilted Generation” (1994), „The Fat of the Land” (1997), „Always Outnumbered, Never Outgunned” (2004), „Invaders Must Die” (2009) şi „The Day Is My Enemy” (2015). Printre piesele care au adus faimă grupului se numără „Voodoo People”, „No good”, „Breathe” şi „Smack My Bitch Up”.

Nominalizată la două premii Grammy şi cu vânzări de peste 30 de milioane de albume la nivel mondial, trupa The Prodigy a primit numeroase distincţii, precum două Brit Awards, trei MTV Video Music Awards și cinci MTV Europe Music Awards.

 

Sursa foto: Facebook/The Prodigy