„Think outside the music box”. Filarmonica reia seria discuțiilor cu publicul

Filarmonica din Cluj reia seria discuțiilor cu publicul de la finalul concertelor puse în scenă de instituția de cultură.

Astfel, toate reprezentațiile din seria Beethoven în Rogvaiv, vor fi urmate de dialoguri cu spectatorii.

Scopul proiectului intitulat „Think outside the music box” este de a facilita apropierea publicului de muzicienii Filarmonicii clujene.

„Aceste discuții aveau loc în momentul în care erau concerte care aveau un concept mai special. Au avut foarte mare succes pentru că după concert foarte mulți oameni din public erau curioși să vadă, de fapt, ce s-a întâmplat în această conceptualizare a programului respctiv, dar eu eram și mai curios decât publicul să primesc un feedback vizavi de muzicile noi pe care încercasem să le aduc la Cluj-Napoca. Ideea acestor discuții a fost pur și simplu de a rupe bariera dintre scenă și public și de a purta un continuu dialog cu cei care ne sunt aproape”, a declarat pentru EBS Radio dirijorului Gabriel Bebeșelea.

Spectatorii concertelor Beethoven in Rogvaiv, care debutează mâine, de la ora 19.00, la Colegiul Academic, vor avea parte și de alte surprize. Cei care vor colecta toate abțibildurile colorate de la cele șapte reprezentații din serie vor primi o invitație de două persoane la un alt concert al Filarmonicii din Cluj.

 

Ovidiu Cornea

 

Sursa foto: Bogdan Meseșan – Facebook/Filarmonica Cluj

 

Ne poți asculta și aici: