Trei jucători de la U-BT revin la antrenamente. Clujenii caută să își completeze lotul cu un conducător de joc

Vești bune pentru U-Banca Transilvania Cluj înainte de ultimele două turnee din acest an din Liga Națională de baschet masculin.

Trei dintre jucătorii de bază ai echipei, care au fost infectați cu virusul Sars-Cov-2, s-au vindecat și își reiau pregătirile. Donatas Tarolis și Andrija Stipanovic (ambii foto) au revenit astăzi la antrenamente și același lucru urmează să îl facă mâine Karlo Zganec, a declarat, la EBS Radio, antrenorul Mihai Silvășan.

Între timp, clujenii caută un înlocuitor pentru conducătorul de joc Gregory Vargas, care s-a despărțit de U-BT zilele trecute. Clubul are în vedere baschetbaliști de pe piața externă și liberi de contract, a spus antrenorul Mihai Silvășan.

„Avem o listă întreagă de jucători, însă nu am luat încă o decizie. Analizăm bine și vrem ca decizia noastră să fie foarte bună și jucătorul care vine să ne ajute în realizarea obiectivelor pe care le avem: campionatul și Cupa României. În campionatul intern nu există jucători liberi de contract sau care sunt liberi de contract nu cred că au valoare pentru a îndeplini acest rol de care avem nevoie; toți jucătorii sunt din afară”, a explicat, pentru EBS Radio, Mihai Silvășan.

U-BT Cluj va mai participa la două turnee ale Ligii Naționale de baschet masculin până la sfârșitul anului: în 22-23 decembrie la Târgu Jiu și în 28-29 decembrie la Focșani. Clujenii se vor baza în continuare și pe jucători tineri, precum Ștefan Grasu, David Vida, Darius Coste, Alex Turdean sau David Lăpuște.

 

Sursa foto: https://www.facebook.com/ubtcluj

 

Ne poți asculta și aici: