Live
EBS Radio cover
Cluj Sounds Better
EBS Radio

Trupa Mötley Crüe se reunește la cinci ani de la concertul de adio

Membrii trupei rock Mötley Crüe au anunțat că se vor reuni pentru o serie de concerte care vor avea loc în SUA și la care vor participa și trupele Def Leppard și Poison.

Nikki Six, Tommy Lee, Mick Mars şi Vince Neil, membrii trupei Mötley Crüe, se reunesc după ce, în 31 decembrie 2015, au susținut concertul de adio la Los Angeles, potrivit Mediafax, care citează BBC.

Potrivit membrilor trupei, înainte de turneul final de acum cinci ani, aceștia au semnat un contract care le interzicea să mai susțină turnee.

„Acest contract nu mai este valabil, pentru că o nouă generație de Crüeheads cer constant ca trupa să se reunească”, au anunțat cei de la Mötley Crüe.

În ultimii ani, mai mulți artiști au revenit pe scenă după ce au susținut turnee de adio, precum Kiss, A-ha, The Who, Black Sabbath și Phil Collins.

Înfiinţată în 1981, Mötley Crüe este o trupă de glam metal care a marcat istoria anilor 1980 cu albume precum „Shout at the Devil” (1983), „Theatre of Pain” (1985) şi „Girls, Girls, Girls” (1987).

Printre piesele celebre ale trupei se numără „If I Die Tomorrow”, „Wild Side”, „The Saints of Los Angeles”, „Girls, Girls, Girls” şi „Dr. Feelgood”.

Trupa Mötley Crüe a concertat şi în România, în iunie 2012, la Bucureşti.

 

Sursa foto: Facebook/Motley Crue

 

X
X
X