U-BT Cluj s-a calificat în sferturile FIBA Europe Cup. Va da peste o echipă germană

Baschetbaliștii de la U-Banca Transilvania s-au calificat în sferturile de finală ale FIBA Europe Cup.

Clujenii au învins, miercuri, formația israeliană Ironi Ness Ziona, cu scorul de 82-71 și au terminat grupa pe locul secund. În sferturile FIBA Europe Cup, U-BT va întâlni echipa germană Medi Bayreuth. Primul meci se va disputa la Cluj, în 4 martie, iar returul este programat în 11 martie, în deplasare.

Antrenorul Mihai Silvășan a declarat că U-BT își propune să ajungă cât mai departe în FIBA Europe Cup.

„Nu vrem să ne oprim aici. Foarte bine că am reușit să ne calificăm, e un lucru foarte bun atât pentru noi cât și pentru baschetul românesc, dar cu siguranță nu ne mulțumim cu atât. Mai rămân opt echipe după această etapă. Vom juca cu Medi Bayreuth, o echipă cu calitate din prima ligă a Germaniei. Dar și noi avem calitate, nu vom ceda și vrem să trecem mai departe”, a spus Mihai Silvășan.

Cealaltă formație românească din FIBA Europe Cup, CSM Oradea, a fost eliminată dramatic din competiție. Bihorenii au fost învinși de Tsmoki Minsk, după prelungiri.

Pentru U-Banca Transilvania urmează Final Four-ul Cupei României, care va fi găzduit de Sala Sporturilor Horia Demian. Clujenii vor juca, în semifinale, cu SCM Timișoara, duminică, de la ora 17:45. În prima semifinală, programată la ora 15:15, CSM Oradea o va întâlni pe Dinamo București.

 

Sursa foto: https://www.facebook.com/UBTCluj/

 

Ne poți asculta și aici: