U-BT încheie anul fără înfrângere în campionat, dar antrenorul clujenilor reclamă nivelul scăzut al competiției

Baschetbaliștii de la U-Banca Transilvania au încheiat anul cu două victorii clare obținute la turneul Ligii Naționale de la Focșani. 

Clujenii le-au învins, la peste 30 de puncte diferență, pe CSM Focșani (82-51) și pe CSM Miercurea Ciuc (103-70), însă antrenorul Mihai Silvășan consideră că unele dintre echipele din campionat scad nivelul competiției.

„Din păcate, consider că astfel de meciuri nu fac bine baschetului românesc. Cu tot respectul pentru celelalte formații pe care le-am întâlnit la ultimele două turnee, nu cred că ele ridică foarte mult nivelul campionatului. Dimpotrivă, îl trag mult în jos. Aceata este realitatea și nu avem cum să o spunem altfel. În ultimele trei săptămâni am jucat câteva meciuri slabe, care nu au ajutat pe nimeni. Din alt punct de vedere, mă bucur că am câștigat și că am rămas sănătoși. Mă bucur că le-am dat minute tinerilor și vreau să urez tuturor <<la mulți ani>>, un an nou cât mai bun și să ne revedem cu bine”, a declarat Mihai Silvășan pentru site-ul oficial al clubului.

U-BT Cluj a încheiat anul cu șase victorii din tot atâtea meciuri disputate în Liga Națională de baschet masculin, fiind singura echipă neînvinsă.

 

Sursa foto: Silviu Cristea/https://www.facebook.com/ubtcluj

 

Ne poți asculta și aici: