„Un concert pentru nimeni, un concert pentru toți”, în ziua în care ar fi trebuit să înceapă Electric Castle

Ediția din acest an a Electric Castle ar fi trebuit să înceapă azi, 15 iulie, dar ea a fost anulată din cauza pandemiei de coronavirus. Pentru a marca momentul, organizatorii lansează în această seară, la ora 20:00, filmul F̶E̶S̶T̶I̶V̶A̶L̶,  un concert-documentar.

 

Directorul de comunicare al Electric Castle, Andi Vanca, a spus la EBS Radio că este vorba despre un film emoționant pentru cei care iubesc festivalul.

„Un concert fără public, filmat la Bonțida, cu Subcarpați, Vița de Vie și Golan, un documentar de o oră și 20 de minute. E un experiment, un concert atipic, adaptat vremurilor noastre, la care nu este niciun spectator. Am documentat tot traseul, începând cu discuțiile cu artiștii, repetițiile, drumul până la Bonțida, cum s-au adaptat ei contextului în care ne aflăm, și, bineînțeles, concertul care la final are o surpriză foarte faină făcută de cele trei trupe, care au făcut o piesă ce se va auzi doar pe documentarul ăsta. E foarte emoționant finalul, se încheie pe melodia asta,” a spus Andi Vanca la EBS Radio.

Ascultați aici interviul acordat de Andi Vanca lui Angel Rusu:

 

 

 

Ne poți asculta și aici: