Un nou titlu de campion național de raliuri pentru Simone Tempestini

Pilotul clujean Simone Tempestini a devenit din nou campion național absolut de raliuri – a cincea oară în ultimii șase ani.

El a câștigat Raliul Transilvaniei, desfășurat zilele trecute, la Cluj și a obținut titlul cu o etapă înainte de finalul sezonului competițional. Reprezentantul clubului Napoca Rally Academy, Simone Tempestini, a ieșit campion și pe echipe, alături de Sergiu Itu.

„Suntem Campioni Nationali și în 2020! Evident, suntem extrem de fericiti pentru că am reușit să ne atingem obiectivul pe care l-am avut aici acasă, la Cluj. A fost un raliu greu si din punct de vedere emoțional, însă bucuria pe care o simt acum este foarte mare, după ce am ieșit de 5 ori în ultimii 6 ani campion absolut și de 3 ori consecutiv alături de Sergiu Itu. Vă mulțumim foarte mult pentru tot sprijinul pe care ni l-ati arătat mereu!”, a declarat Simone Tempestini.

Napoca Rally Academy a câștigat titlul și la două roți motrice, prin Norbert și Francesca Maior. Tot la Raliul Transilvaniei, piloții Bogdan Marișca și Sebastian Itu au urcat pe a doua poziție a podiumului.

 

Sursa foto: https://www.facebook.com/NapocaRallyAcademy/

 

Ne poți asculta și aici: