UPDATE | CFR Cluj a câștigat campionatul, dar și-a pierdut portarul

UPDATE: Portarul Giedrius Arlauskis a anunțat că va juca în Arabia Saudită, la formația Al-Shabab.

Știrea inițială

CFR Cluj se desparte de unul dintre oamenii de bază odată cu încheierea sezonului.

Portarul lituanian Giedrius Arlauskis și-a anunțat plecarea de la campioana României la finalul meciului de aseară cu Universitatea Craiova.

„Acum pot să spun că e gata, am încheiat cu CFR. A fost ultimul meci la CFR, plec. Destinația o aflați mai încolo. O să îmi lipsească tot din România. E a doua mea casă, mă simt extraordinar aici. La fel și familia mea. E greu să părăsesc CFR. Plec cu zâmbetul pe buze, dar sufletul plânge. Mă bucur pentru gladiatorii mei (jucătorii CFR-ului, n.red.). Prin ce am trecut noi… cu pandemia, cu testele. Ne bucurăm toți, am luat 3 campionate, dar acesta a fost cel mai dificil”, a declarat Giedrius Arlauskis la postul de televiziune Look Sport.

Giedrius Arlauskis este unul dintre jucătorii care au contribuit din plin la cele trei titluri consecutive câștigate de CFR Cluj, precum și la obținerea Supercupei României, în sezonul trecut. De asemenea, el a avut prestații bune și în cupele europene. În România, portarul lituanian a mai fost campion de două ori, cu Unirea Urziceni și FCSB. Giedrius Arlauskis este cotat la 1,6 milioane de euro, potrivit unui site de specialitate.

În prezent, pentru postul de portar, CFR Cluj se bazează pe Cristian Bălgrădean, Grzegorz Sandomierski și pe tinerii Ionuț Rus și Otto Hindrich.

 

Sursa foto: https://www.facebook.com/cfr1907.ro/

 

Ne poți asculta și aici: