UPDATE | CFR Cluj are un nou adversar: coronavirusul

UPDATE: Încă cinci persoane infectate cu noul coronavirus au fost depistate la formaţia CFR Cluj, potrivit Agerpres.

Este vorba de doi jucători şi trei membri ai staff-ului tehnic, astfel că totalul numărului de îmbolnăviri a ajuns la șase, la gruparea din Gruia.

Secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Ştefan, a declarat că aceștia au fost izolaţi, la fel ca restul lotului, urmând ca joi să fie programată o nouă testare. El a explicat că, în acest moment, nu se ia în discuţie amânarea partidei CFR Cluj – FC Botoşani, programată duminică, 26 iulie, în etapa a 9-a a play-off-ului Ligii I.

Știrea inițială

Încă două cazuri de coronavirus au fost depistate în cadrul echipei CFR Cluj.

Potrivit informațiilor apărute în presa sportivă centrală, portarul polonez Grzegorz Sandomierski și antrenorul secund Costin Curelea ar fi fost confirmați pozitiv în urma testelor efectuate zilele trecute. Primul caz de infectare cu noul coronavirus de la CFR Cluj a fost depistat la mijlocașul Adrian Păun (foto). Din această cauză, meciul cu FCSB, care trebuia să se dispute sâmbătă, 18 iulie, a fost amânat.

În prezent, jucătorii de la CFR sunt izolați la Mogoșoaia, unde vor rămâne până vineri, când ar urma să fie testați din nou. Dacă probele vor fi negative, lotul și staff-ul tehnic se vor putea întoarce la Cluj.

Conducerea clubului a transmis că a făcut tot ce s-a putut pentru a se evita infectarea cu noul virus în cadrul echipei. CFR Cluj ar trebui să joace următorul meci din Liga I de fotbal duminică, 26 iulie, pe teren propriu, cu FC Botoșani. „Feroviarii” sunt în prezent pe locul secund, la patru puncte în urma liderului clasamentului, Universitatea Craiova. Clujenii au, însă, un meci mai puțin disputat.

 

Ne poți asculta și aici: