VIDEO | Instructorul de fitness Andrei Tompa: „Corpul tău și starea în care ești sunt cele mai importante“

Instructorul de fitness Andrei Tompa ne-a oferit câteva sfaturi pentru a ne fi bine. 😊 Chiar și câteva mișcări simple, acasă sau la birou, ne pot face ziua mai ușoară și ne pot ajuta să ne simțim mai bine.

(Foto: Andrei Tompa / Facebook)

 

„Când nu avem chef deloc, să facem măcar 5 minute de mișcare”, ne îndeamnă Andrei Tompa. „Importantă e starea în care te afli, mai mult decât hainele pe care le porți sau scaunul pe care stai. Corpul tău și starea în care ești sunt cele mai importante.“ Și pentru a nu avea motive să spunem că nu putem, Andrei a venit la Wake Up Cluj, unde Tiberiu Crișan a trecut la fapte:

 

Pentru că multă lume își propune, mai ales la început de an, să facă mai multă mișcare, dar sfârșește prin a uita sau renunța, Andrei Tompa ne sfătuiește să avem o strategie, un plan clar. „Ne propunem obiective, dar nu punem la punct și o strategie și nu începem să creăm obiceiuri. Un plan, pe care să îl adaptăm, desigur, dar e nevoie de un plan“, insistă instructorul de fitness clujean. Trebuie să decidem ora și ziua în care vom face mișcare, să o adăugăm în calendarul activităților curente și să facem ceea ce ni se potrivește cel mai bine.

„Marea dezmorțire” a lui Andrei a venit și la Wake Up Cluj, unde Tiberiu Crișan a trecut la fapte! Ascultați aici întreaga discuție:

 

 

 

Ne poți asculta și aici: