VIDEO | Parcul Între Lacuri e aproape gata și îi va aștepta pe clujeni după ridicarea restricțiilor

Parcul Între Lacuri are o suprafață de peste 9.400 de metri pătrați, iar lucrările de amenajare nu au fost oprite.

Parcul dispune de 5.957 de metri pătrați de suprafață verde, alei pietonale, 165 arbori, peste 400 de metri liniari de arbuști, gard viu și flori, zone interactive și de joacă, zonă cu echipamente pentru fitness, toalete automate, dar și stație de încărcare pentru biciclete și trotinete electrice.

Parcul este realizat prin finanțare europeană, prin Programul Operaţional Regional 2014-2020. Valoarea investiției este de aproximativ 2 milioane de euro.

Parcul Între Lacuri

Cluj-Napoca – un nou parc: lucrările la Parcul Între Lacuri se apropie de finalizareDragi clujeni, După încheierea stării de urgență și ridicarea tuturor restricțiilor și interdicțiilor impuse de către autorități, vă aștept să ne bucurăm împreună de noul parc Între Lacuri.Cu o suprafață de 9450 mp, parcul dispune de 5957 mp de suprafață verde, numeroase alei pietonale, 165 arbori, peste 400 de metri liniari de arbuști, gard viu și flori, zone interactive și de joacă, zonă cu echipamente pentru fitness, toalete automate, stație de încărcare pentru biciclete și trotinete electrice, etc.Parcul este realizat prin finanțare europeană, prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 4 – Sprijinirea dezvoltării urbane durabile, Os. 4.2. Reconversia și refuncționalizarea terenurilor și suprafețelor degradate, vacante sau neutilizate din municipiile reședință de județ.

Publicată de Emil Boc pe Vineri, 3 aprilie 2020

Ne poți asculta și aici: