Live
EBS Radio cover
Cluj Sounds Better
EBS Radio

„Visul unei nopți de toamnă”. Concert caritabil pentru achiziționarea unei ambulanțe

Un concert caritabil pentru achiziționarea unei ambulanțe pentru Centrul de Îngrijiri Paliative din Cluj va avea loc în această săptămână.

Serata lirică găzduită de Biserica Reformată din Cluj-Napoca este organizată de Rotary Club Opera și se va desfășura joi, de la ora 19.00.

„Organizăm la Biserica Reformată recitalul cameral denumit Sogno. I-am spus foarte frumos Visul unei nopți de toamnă. Este un recital susținut de baritonul Florin Estefan, acompaniat la pian de Mihai Diaconescu. Este un spectacol dintr-o serie de evenimente pentru un scop pe care noi ni l-am asumat la începutul acestui an, acela de a achiziționa o ambulanță pentru Centrul de Îngrijiri Paliative Sfântul Nectarie. Centrul face minuni, are grijă de foarte mulți oameni în fiecare an, nu doar din județul Cluj, ci din întreaga țară. Noi considerăm că acești oameni merită demnitate și mângâiere, iar o ambulanță este necesară pentru a face transportul mai ușor și mai rapid la centru”, a declarat Cristian Avram, membru al asociației.

Tichetele pentru spectacol sunt disponibile la Agenția de bilete a Operei Române, dar și online, pe site-ul bilete.ro.

 

Ioana Pîrlea

 

Sursa foto: Centrul Paliativ Sfantul Nectarie

 

X
X
X