Actrița americană Gwyneth Paltrow s-a căsătorit în weekend

Actrița americană Gwyneth Paltrow și producătorul TV Brad Falchuk s-au căsătorit la New York. La nuntă au participat, printre alții, Robert Downey Jr., Cameron Diaz și Steven Spielberg. Gwyneth Paltrow și Brad Falchuk au o relație de trei ani și s-au logodit în luna aprilie.

Nunta a avut loc sâmbătă, în curtea unei case din Hamptons, New York, potrivit mai multor publicații mondene din SUA, citate de Mediafax. Duminică, actrița a publicat pe contul său de pe Instagram o fotografie cu două mâini purtând verighete asortate.

Printre invitații la eveniment s-au numărat Cameron Diaz, Robert Downey Jr. și Steven Spielberg, potrivit thehollywoodreporter.com.

Gwyneth Paltrow, în vârstă de 45 de ani, a fost desemnată în 2013 cea mai frumoasă femeie din lume de revista People. Ea a devenit cunoscută în cinematografie cu rolul din thrillerul „Seven”, în 1995, în care a jucat alături de Brad Pitt – care i-a devenit apoi partener de viaţă.

După premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol secundar („Shakespeare îndrăgostit”, 1999) şi căsătoria cu Chris Martin, solistul trupei Coldplay, în 2003, Gwyneth Paltrow s-a îndepărtat de platourile de filmare, concentrându-se pe lansarea de cărţi şi reţete gastronomice şi pe apariţii în emisiuni de televiziune.

Rolul Pepper Potts din franciza „Iron Man”, lansată în 2008, a readus-o pe actriţă în prim-planul cinematografiei mondiale.

Brad Falchuk este, împreună cu Ryan Murphy, creator al popularului serial TV „Glee”, lansat în 2009. Cei doi au lucrat împreună și la serialele de televiziune americane „American Horror Story” și „Scream Queens”.

Sursa foto: Facebook/GwynethPaltrowOfficial

Ne poți asculta și aici: