Live
EBS Radio cover
Cluj Sounds Better
EBS Radio

Actrița Jennifer Lawrence s-a logodit

Jennifer Lawrence, câștigătoare a unui premiu Oscar și una dintre cel mai bine plătite actrițe din lume, s-a logodit cu directorul unei galerii de artă.

Logodnicul actriței se numește Cooke Maroney, iar cei doi au o relație de o jumătate de an, transmite Mediafax, care citează revista People.

Maroney, în vârstă de 34 de ani, este directorul Galeriei Gladestone din New York.

Jennifer Lawrence Shrader, născută pe 15 august 1990, în Louisville, Kentucky, este una dintre actriţele americane în plină ascensiune. A avut roluri principale în „The Bill Engvall Show” şi în filme precum „Departe de câmpia în flăcări/ The Burning Plain” şi „Mâinile tatălui meu/ Winter’s Bone”, pentru care a primit o nominalizare la Oscar pentru cea mai bună actriţă.

Actrița americană a cunoscut succesul pentru rolul din seria „The Hunger Games” și a fost recompensată cu premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol principal, pentru prestaţia din filmul „Silver Linings Playbook”, în 2013. În anul următor, vedeta americană a fost nominalizată la Oscarul pentru cea mai bună actriţă în rol secundar, pentru prestația din filmul „American Hustle”. A patra nominalizare la Oscar a obținut-o pentru interpretarea din filmul „Joy”, în 2015.

Actrița a avut o relație cu actorul Nicholas Hoult în perioada 2011 – 2014, alături de care a jucat în seria X-Man, o scurtă legătură cu Chris Martin, solistul formației Coldplay, în 2015, iar apoi una de un an cu regizorul filmului „Mother!” în care a avut rolul principal, Darren Aronofsky.

Jennifer Lawrence ocupă locul al patrulea în topul celor mai bine plătite actrițe din lume în 2018, cu 18 milioane de dolari.

Te-ar mai putea interesa

X
X
X