Ana Ularu, la EBS Radio: „Nu mi-am dorit niciodată să mă dezrădăcinez și să merg la Hollywood, dar nici să mă forțez să rămân aici”

Ana Ularu va susține sâmbătă un spectacol la Cluj. Artista, care a jucat recent alături de Keanu Reeves, a vorbit la emisiunea „Respiro”, moderată de Adrian Ardelean la EBS Radio, despre spectacol, Cetatea flmului și superstiții.

Ana Ularu va juca în spectacolul „Constelații” de Nick Payne, în cadrul festivalului Comedy Cluj. Ea a acceptat să vorbească despre piesă, dar și despre viața de artist cu Adrian Ardelean, realizatorul emisiunii „Respiro” de la EBS Radio.

„Piesa (Constelații, n. red.) este cum e viața, într-un fel. Și comedie și tragedie… Este un spectacol mai complex, cu multe nuanțe și cu multe universuri…Ea e un personaj foarte special. Un om care pe de o parte are geniu și pe de altă parte are toate distrofiile care vin cu chestia asta, și micile scăpări de caracter. Dar ne iubim foarte mult personajele în toate variantele lor”, a spus Ana Ularu despre piesa pe care o va interpreta la Cluj.

Adrian Ardelean a arătat că pe lângă personajul interpretat de Ana Ularu, care este un fizician, apare un apicultor. „Da. Și de aici apare comicul”, a spus actrița despre hit-ul internațional al lui Nick Payne.

Ana a mai spus că i se pare că este aproape tot timpul la Cluj. „Mă gândesc că sunt mai mult la Cluj decât în alte părți. Am fost la ultimele două sau trei ediții ale Comedy Cluj. Am avut multe spectacole aici și mă bucur să revin. Și dacă nu e Comedy, e TIFF, sau e un Electric Castle”, a declarat Ana Ularu.

Recent, a apărut ultimul film pe care Ana Ularu l-a făcut la Hollywood. Se numește „Siberia” și actrița româncă a jucat alături de o celebritate din Cetatea filmului, Kenau Reeves.

„Eu niciodată nu mi-am dorit să mă dezrădăcinez și să merg acolo și, pe de altă parte, nici să mă forțez să rămân aici. Mie îmi place să oscilez într-un pendul artistic”, a arătat Ana, vorbind despre Hollywood.

La Cluj ajunge astăzi și va avea destul timp de petrecut în oraș până începe „panica” de dinainte de spectacol.

„Cafenelele sunt multe, ceainăriile sunt multe, străzile sunt frumoase, e de plimbat. Și după aceea, de mâine, de undeva de la ora 12.00, începe panica. Nu sunt calmă înaintea niciunui spectacol sau înainte de o zi de filmare. După spectacole, da. Pentru că adrenalina vindecă răceli, nu te mai doare nimic. Dar până la spectacol e așa…, ceva la limita paraliziei”, s-a confesat ea.

Despre superstițiile pe care aproape toți artiștii le au, Ana nu a vrut, neapărat, să vorbească. Totuși, a lăsat să îi scape câteva lucruri pe care le face înaintea unui spectacol.

„La București am locul meu de unde îmi iau cafeaua… am un loc unde mănânc înainte de spectacol, am niște haine pe care le port”, a spus ea.

Piesa „Constelații”, a dramaturgului britanic Nick Payne , se va juca sâmbătă, de la ora 19.00, la cinema Dacia, în cadrul festivalului Comedy Cluj.

Ascultă aici interviul cu Ana Ularu din emisiunea „Respiro” de la EBS Radio.

Emisiunea „Respiro”, moderată de Adrian Ardelean, este difuzată de luni până vineri la EBS Radio, între orele 12.00 – 15.00

Sursa foto: Facebook/Ana Ularu