Live
EBS Radio cover
Cluj Sounds Better
EBS Radio

FOTO&VIDEO | Colindele și muzica specială de Sărbători, pe placul clujenilor. Opera Română a fost nevoită să suplimenteze numărul spectacolelor de Crăciun

Aproximativ 3.000 oameni au asistat la reprezentațiile concertului de Crăciun organizate în weekend de Opera Română din Cluj.

Având în vedere că foarte mulți clujeni au dorit să vadă concertul și spectacolul de balet, instituția a suplimentat cele două reprezentații programate inițial cu încă una, devenită și ea sold-out în foarte scurt timp.

Soliștii, orchestra, corul operei, dar și corul de copii Juniori Vip au recreat feeria iernii prin fragmente din cântece de sezon, colinde, dar și compoziții originale.

Spectatorii au fost foarte încântați și au savurat fiecare moment.

„Este o idee excelentă, sper să se organizeze și la anul. A fost minunat”, a spus o tânără.

„O idee frumoasă, spectacolul a fost foarte reușit. Felicit pe această cale Opera Română și la cât mai multe astfel de evenimente”, a spus și un tânăr venit la spectacol.

Intitulat generic Winter Delights, spectacolul Operei clujene s-a adresat tuturor generațiilor.

„În total am avut aproximativ 3.000 de persoane la cele trei spectacole. Anul viitor probabil o să propunem patru, ca să fim siguri că toți cei care doresc vor putea lua bilet. Cererea a fost foarte mare, cred că lumea, în această perioadă, este dornică să asculte atât colinde românești, cât și internaționale. Iar noi ne dorim ca publicul să audă la Operă nu doar muzica cu care i-am obișnuit, evident operele clasice, dar și cu lucruri inedite, frumoase. De acolo și numele Winter Delights și aceste colinde pe care le-am pregătit pentru publicul clujean”, a spus Cristi Avram, responsabilul de comunicare al instituției.

Opera Națională Română din Cluj va încheia 2018 cu tradiționalul spectacol de Anul Nou, „Liliacul”, de Johann Strauss fiul. Reprezentația va avea loc în 30 decembrie, de la ora 18.30.

Ovidiu Cornea

X
X
X