Atacantul CFR Cluj, George Țucudean: „Cei de la Ligă vor să jucăm şi de Crăciun şi de Revelion. Nu văd de ce atâta grabă”

Atacantul CFR Cluj, George Țucudean, a spus că frigul pune în pericol sănătatea jucătorilor, iar calitatea partidelor va avea de suferit din cauza terenurilor înghețate.

Partidele din Liga I sunt programate să se joace până în 23 decembrie, iar unii fotbaliști nu înţeleg de ce se grăbesc organizatorii să termine campionatul, în condiţiile în care nu există un turneu final de seniori în vara anului viitor, iar temperaturile pentru acest final de an se anunţă extrem de reduse.

Golgheterul campioanei se teme pentru că riscul să apară accidentări grave este mai mari pe terenuri îngheţate şi temperaturi scăzute. Pe lângă asta, şi calitatea partidelor va avea de suferit, iar dezavantajaţi vor fi şi spectatorii sau telespectatorii: „Să vedem dacă se poate juca până la final. Cu aceste condiţii meteo care se anunţă, nu ştiu. Vor cei de la Ligă să jucăm şi de Crăciun şi de Revelion… Nu văd de ce atâta grabă. Noi suntem <carne de tun>. Jucaţi fraţilor! Vin suporteri foarte puţini şi trebuie să se gândească şi la noi. Este frigul acesta care îți pune în pericol sănătatea”, s-a plâns George Ţucudean, citat de Mediafax.

Atacantul, care a înscris 8 goluri în acest sezon, se aşteaptă la un meci complicat cu FC Voluntari: „Majoritatea echipelor vin şi se apără pe două linii cu noi. Ei declară că vin să câştige, dar se gândesc să nu piardă, vă spun eu. Mă aştept să se apere şi FC Voluntari, mai ales că au un antrenor italian”.

Partida dintre CFR Cluj și FC Voluntari se joacă mâine, de la ora 20.00.

Sursa foto: Facebook/CFR1907

Ne poți asculta și aici: