Bilete cu două călătorii la automatele Companiei de Transport Public Cluj-Napoca

Compania de Transport Public (CTP) Cluj-Napoca anunță că din această lună la automatele din stații se vor vinde bilete de hârtie cu două călătorii, la prețul de 5 lei.

Până acum, de la aceste automate puteau fi cumpărate doar bilete cu o călătorie, la prețul de 2,5 lei. „Biletul de hârtie va putea fi validat la ambele capete și va avea inscripționat textul: Valabil 2 călătorii Cluj-Napoca”, anunță reprezentanții companiei.

Acest tip de bilete vor fi valabile doar pentru liniile din municipiul Cluj-napoca, pentru cele metropolitane biletele vor rămâne cu o singură călătorie.

„Biletul cu o singură călătorie pentru Cluj-Napoca va fi disponibil în format electronic și va putea fi încărcat pe cardul de transport astfel: se achiziționează un card cu numărul de bilete dorit. Costul cardului nenominal este de 3,50 lei și se păstrează pentru a fi reîncărcat ulterior cu bilete sau alte titluri de călătorie electronice (bilete de 30 minute, 60 minute, abonamente)”, mai spun reprezentanții CTP Cluj-Napoca.

Ne poți asculta și aici: