Bogdan Lobonț, antrenborul Universității Cluj, după eșecul cu CS Mioveni: Responsabilitatea îmi aparține în totalitate, îmi asum toate rezultatele

Antrenorul Universității Cluj, Bogdan Lobonț, a declarat, la finalul partidei pierdute de studenți pe Cluj Arena în fața echipei CS Mioveni, scor 1-2, că își asumă toate rezultatele obținute de echipă.

Seria invincibilității Universității pe Cluj Arena a fost întreruptă, sâmbătă, de CS Mioveni. Studenții au pierdut cu 1-2. Singurul gol al clujenilor a fost marcat de Gavra, în minutul 90. Portarul Dur-Bozoancă a fost eliminat, în minutul 79, în urma unui fault, la care arbitrul a dictat și lovitură de la 11 metri pentru oaspeți. În poartă a intrat George Florescu, dar căpitanul nu a reușit să apere lovitura.

Partida s-a încheiat 1-2, iar Universitatea s-a îndepărtat de primul loc al clasamentului Ligii secunde. Studenții au acumulat 57 de puncte și ocupă locul 5.

„Din păcate, am pierdut, dar înfrângerea face parte din joc, din parcursul nostru, mergem înainte. O luăm ca atare, suntem conștienți de ceea ce am făcut pe teren. Băieții au respectat indicațiile, ei nu au nici o vină. Responsabilitatea îmi aparține în totalitate, îmi asum toate rezultatele, în special pe cele negative! Față de meciurile precedente am avut o posesie bună, dar ne-a lipsit ultima pasă, iar în a doua repriză, odată cu trecerea timpului, ne-am precipitat, nu am mai avut luciditate. Chiar înainte de a primi golul am avut o situație în care am fost în posesie și, cu puțină atenție, puteam să rezolvăm faza respectivă în altă manieră. Apoi, ne-am pierdut cu toții răbdarea. Reacția suporterilor este normală, dar nu plec nicăieri. Sunt conștient că sunt la început de drum, că nu am experiență, e ca și cum aș fi debutat în cariera de fotbalist, la 19 ani. Experiența se acumulează greșind, greșeala face parte din parcursul de creștere. Indiferent ce se întâmplă cu cariera mea, această experiență îmi va fi de folos. În fiecare zi experimentăm lucruri din care avem cu toții de învățat, atât eu, cât și staff-ul meu și jucătorii. Realitatea este că în trei partide am obținut numai un punct. Nici în primele patru etape nu am avut un joc strălucit, dar atunci am câștigat”, a declarat, la finalul partidei, Bogdan Lobonț, citat de site-ul clubului.

Sursa foto: Facebook/FC Universitatea Cluj/Cristian Cosma

Ne poți asculta și aici: