Live
EBS Radio cover
Cluj Sounds Better
EBS Radio

Bogdan Lobonț: Sunt bucuros că încep această aventură de antrenor în România, alături de U Cluj

Bogdan Lobonț a spus astăzi la Cluj că este bucuros că își începe aventura ca antrenor al Universității. El va prelua echipa de la începutul anului viitor.

El a declarat că a luat decizia de a veni la Cluj după ce a văzut potențialul echipei, al jucătorilor. Fostul internațional susține că U Cluj are suporteri minunați și că la club lucrează oameni de calitate. „Sunt bucuros că încep această aventură de antrenor în România, țara unde m-am format ca și jucător. Și sunt bucuros că o încep alături de U Cluj”, a spus Bogdan Lobonț, potrivit Telekom Sport.

Fotbalul românesc are nevoie de priceperea unor foști internaționali, precum Bogdan Lobonț, spune managerul formației, Ioan Oviudiu Sabău. „Am ajuns la varianta asta considerându-l un antrenor de viitor, un antrenor care a lucrat mai mult de zece ani afară, cu antrenori foarte bine pregătiți. A acumulat foarte multă experiență și cred că are toate calitățile ca el să ne ajute să ne îndeplinim obiectivele. Fotbalul românesc, nu numai noi, are nevoie de astfel de oameni, care vin cu altă mentalitate, cu un alt fel de a aborda lucrurile”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău pentru EBS Radio.

Clubul FC Universitatea Cluj anunță că a ajuns la un acord cu fostul internațional Bogdan Lobonț, care va deveni antrenorul echipei din 1 ianuarie 2019.

Ovidiu Cornea

Sursa foto: Facebook/Bogdan Lobont