Fostul internațional Bogdan Lobonț va fi noul antrenor al Universității Cluj

Clubul FC Universitatea Cluj anunță că a ajuns la un acord cu fostul internațional Bogdan Lobonț, care va deveni antrenorul echipei din 1 ianuarie 2019.

„Pe lângă rolul de antrenor principal al primei echipe, Bogdan Lobonţ va superviza și activitatea Academiei de Copii și Juniori, unde va fi implementat un model similar cu cel întâlnit la marile cluburi europene”, anunță reprezentanții clubului clujean. Aceștia susțin că, în următoarea perioadă, Bogdan Lobonț se va întâlni la Cluj cu jucătorii, staff-ul tehnic și cel administrativ.

Aceasta va fi prima experiență ca tehnician a lui Bogdan Lobonț, care a strâns 86 de selecții în tricoul Naționalei de fotbal a României, cu care a participat la două turnee finale de Campionat European, în 2000 și 2008, notează site-ul oficial al clubului, fcuniversitateacluj.ro.

Lobonț și-a încheiat cariera de fotbalist în vara acestui an la formația AS Roma, echipă pentru care a evoluat timp de nouă ani. De-a lungul carierei, Bogdan Lobonț a mai jucat la Corvinul Hunedoara, Rapid București, Ajax Amsterdam, Dinamo București și AC Fiorentina.

Sursa foto: fcuniversitateacluj.ro

Te-ar mai putea interesa

X
X
X