Bohemian Rhapsody csendül fel az Akadémiai Kollégiumban

A szólisták és a Filharmónia kórusa híres dallamokkal készül: Queen, Beatles, ABBA, és Madonna repertoárjából lesznek feldolgozva részletek az Egyetemiek Házában, azaz a mai Akadémiai Kollégiumban.

A péntekre tervezett koncert iránt hatalmas az érdeklődés, így a Filharmónia szerdára is szervezett egy második előadást. A művészek több meglepetésel is várják az érdeklődőket.

A kórus valóban meglepetésre készül. Ezúttal minden sokkal rugalmasabb, bizsergőbb lesz. Rockos adaptációban látjuk majd őket, az ABBA és Queen dalok pedig afrikai ritmusokkal, tempóval lesznek aláfestve a The Police, Madonna, és a hagyományos My Way, stb. Úgy gondolom, hogy egy olyan este lesz, amelyre mindenki emlékezni fog”- jelentette ki Geanina Simion, a ,,Transilvania” Állami Filharmónia szóvivője.

A két előadást a Sing the Spring és Swing név képviseli, amely pénteken és szerdán 19.00 órakor az Akadémiai Kollégiumban kerül megrendezésre.

O mică mostră de Bohemian Rhapsody de la repetiții, așa, doar cât să vă dăm un hint despre ce va fi, fără să dăm din casă chiar tot. 😉 Nu uitați să vă luați bilete pentru Sing the Spring and Swing II, din 20 martie, dacă vreți să luați parte la această experiență absolut de neuitat. Din păcate (sau din fericire), bilete pentru data de 15 nu mai sunt, așa că reluăm pe 20 martie concertul.Linkul aici:https://www.biletmaster.ro/ron/Event/47005724/Sing-the-Spring-and-Swing—Concert-coral-extraordinar

Publicată de Filarmonica de Stat Transilvania pe Miercuri, 13 martie 2019


Te-ar mai putea interesa

X
X
X