Live
EBS Radio cover
Cluj Sounds Better
EBS Radio

„Bohemian Rhapsody”, lider în box office-ul american de weekend

Filmul despre viața lui Freddie Mercury și a trupei Queen s-a situat pe primul loc în box-office-ul american, cu încasări de 50 de milioane de dolari în weekendul premierei.

Producția Fox/New Regency „Bohemian Rhapsody” urmărește povestea trupei Queen din anii 1970 până la momente memorabile, precum concertul susținut la evenimentul caritabil Live Aid din 1985, de pe stadionul Wembley din Londra, potrivit Mediafax. Filmul a fost întâmpinat cu cronici amestecate, însă actorul Rami Malek este văzut ca un candidat la Oscaruri pentru interpretarea celebrului muzician Freddie Mercury. Lungmetrajul a avut un buget de producție de 55 de milioane de dolari și a fost regizat de Bryan Singer și Dexter Fletcher.

Pe poziția a doua în box office-ul nord-american de weekend s-a situat o altă premieră, „Spărgătorul de Nuci şi Cele Patru Tărâmuri/ The Nutcracker and the Four Realms”, care a avut încasări de 20 de milioane de dolari. Filmul, cu Keira Knightley și Morgan Freeman, are la bază povestirea din 1816 a lui E.T.A. Hoffman.

Și poziția a treia din box office-ul nord-american este ocupată de o premieră, „Nobody’s Fool”, de Tyler Perry, cu Tiffany Haddish și Whoopi Goldberg, care a avut încasări de 14 milioane de dolari de vineri până duminică.

Pe locul patru este musicalul „S-a născut o stea/ A Star Is Born”, iar pe cinci s-a clasat cel mai nou film din franciza „Halloween”.

Sursa foto: Facebook/BohemianRhapsodyMovie

X
X
X