Bohemian Rhapsody, filmul care prezintă povestea lui Freddie Mercury și a celebrei trupe Queen, rulează la Cluj cu sala plină

Bohemian Rhapsody, filmul care prezintă povestea celebrei trupe Queen, rulează cu sala plină la Cluj, deja de aproape două săptămâni.

Peste 1.700 de spectatori au asistat la proiecțiile programate începând cu 2 noiembrie numai la cinematograful Victoria. Filmul, care rulează și la cinematografele din centrele comerciale din oraș, atrage spectatori de toate vârstele, spune Gabriela Bodea, reprezentant al cinema Victoria.

„Am fost foarte încântați și, poate, puțin surprinși că se menține afluența de public și după, iată, zece zile de rulare, iar sălile sunt aproape pline. De fapt cred că așa se explică fenomenul, că s-au mobilizat să vină la film spectaori de absolut toate vârstele. Am văzut bunici cu copii, părinți cu copiii. Probabil părinții și bunicii vor să le arate ce formație minunantă a fost Queen, chiar dacă poate nici părinții lor nu erau născuți când era în apogeu formația”, a declarat Gabiela Bodea.

Bohemian Rhapsody este deja al doilea film care atrage numeroși spectatori la cinema Victoria, după documentarul „România neîmblânzită”.

Bohemian Rhapsody, filmul despre viața lui Freddie Mercury și legendara trupă rock Queen, se menține pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, pentru a doua săptămână consecutiv, cu încasări de 1.171.784,82 de lei, potrivit Mediafax.

Filmul, regizat de Bryan Singer, îl are în rolul principal pe Rami Malek, și poartă titlul piesei scrise de Freddie Mercury și înregistrată în original de formația Queen pentru albumul A Night at the Opera, apărut în 1975. Melodia a apărut și separat ca single.

Ovidiu Cornea

Sursa foto: Facebook/Bohemian Rhapsody Movie

Te-ar mai putea interesa