Căpitanul CFR Cluj, Mario Camora: Nu mi s-a oferit prelungirea contractului

Căpitanul CFR Cluj, Mario Camora, susține că oficialii clubului nu i-au oferit încă prelungirea angajamentului, deși se află în ultimul an de contract.

„Eu acum termin contractul, n-am primit niciun contract. Dacă ei simt că nu mai e nevoie de mine, nu e nicio problemă. În vară termin contractul. Din ianuarie sunt liber, pot să semnez cu oricine”, a declarat Mario Camora pentru Digi Sport, citat de Mediafax.

El nu a vrut să comenteze situația de la club. „Eu nu mai vorbesc despre asta (n.r. întrebat despre plecarea lui Iuliu Mureşan de la echipă). E problema conducerii. Nu mai comentez absolut nimic. Nu mai dau nicio declaraţie despre plecarea cuiva din conducere. Să decidă patronul. Sunt în ultimul an de contract şi vreau să-mi văd de viaţa mea. Pleacă cine vrea, vine cine vrea”, a mai spus Camora.

Mario Camora, 32 de ani, este la CFR Cluj din 2011 și a obținut în tricoul vișiniu două titluri de campion, o cupă și o supercupă a României. Potrivit transfermarkt.com, căpitanul campioanei României este cotat la 1,5 milioane de euro.

Sursa foto: Facebook/

Ne poți asculta și aici: