Giuseppe de Luca și-a reziliat înțelegerea cu CFR Cluj

CFR Cluj a anunțat cedarea atacantului Giuseppe De Luca (27 de ani), venit în vară în Gruia, la formația italiană Virtus Entella.

 

Fotbalistul italian a fost adus în Gruia în vară, când ardelenii căutau să se întărească în speranţa că vor obţine calificarea în grupele unei competiţii europene.

De Luca a plecat înapoi în Italia, la Virtus Entella, acolo de unde a fost împrumutat de CFR. Clujenii au anunţat că împrumutul lui De Luca a fost reziliat. Atacantul a prins doar 117 minute în cinci partide din acest sezon la CFR.

„Mulţumim, Giuseppe de Luca! CFR Cluj şi Virtus Entella au ajuns la un acord pentru rezilierea împrumutului jucătorului Giuseppe de Luca, împrumut ce expira în vara acestui an. Mulţumim pentru tot, Giuseppe! Multă baftă în continuare în carieră!”, se arată într-un comunicat oficial al campioanei.

De Luca se alătură lui Sebastian Mailat (împrumutat la Dunărea Călăraşi), Robert Tambe (împrumutat la Sheriff Tiraspol), Andrei Radu (Concordia Chiajna) şi Urko Vera (Oldham), care s-au despărţit şi ei de CFR Cluj.

Giuseppe De Luca este cotat la 500.000 de euro de către Transfermarkt, potrivit Mediafax.

Sursa foto: Facebook/CFR Cluj

Ne poți asculta și aici: