Live
EBS Radio cover
Cluj Sounds Better
EBS Radio

CFR Cluj a ratat calificarea în grupele Europa League

Feroviarii au pierdut aseară meciul de pe teren propriu cu Dudelange, scor 2-3. După cele două manșe, scorul general a fost 5-2 în favoarea luxemburghezilor.

CFR Cluj a reușit să marcheze două goluri la finalul partidei

Soarta calificării s-a decis în primele zece minute ale reprizei a doua, după ce, la finalul primelor 45 de minute, scorul era 0-0. Sinani a reuşit o dublă: luxemburghezul a deschis scorul în minutul 51 și a marcat din nou după doar 3 minute. Al treilea gol al oaspeților a fost înscris de Turpel, în minutul 78.

Luxemburghezii au fost aplaudați în Gruia. Cea de-a doua reușită a lui Dudelange a fost primită cu aplauze în tribune. Tot atunci, o parte a spectatorilor de pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” au început să părăsească arena, nemuțumiți de prestația feroviarilor.

Clujenii au reușit să reducă din diferență în ultimele minute ale partidei, prin Robert Tambe, în minutul 85, și Billel Omrani, după 3 minute.

CFR Cluj a ratat astfel calificarea în grupele Europa League. CFR Cluj – Dudelange: 2-5, la general.

Nici FCSB nu a izbutit să ajungă în grupele Europa League. Cu toate că a învins, aseară, formația Rapid Viena cu 2-1, acest lucru nu a fost suficient. Austriecii s-au impus în tur cu 3-1.

Sursa foto: Facebook.com/cfr1907

Te-ar mai putea interesa

X
X
X