CFR Cluj se detașează în fruntea clasamentului Ligii I

CFR Cluj s-a distanțat la cinci puncte față de principala urmăritoare, FCSB, în clasamentul Ligii I de fotbal.

Bucureștenii au pierdut meciul din deplasare, cu Sepsi Sfântu Gheorghe, cu scorul de 4-2. Golurile gazdelor au fost marcate de Bălașa (autogol, în minutul 32), Florin Ștefan (minutul 36), Ibrahima Tandia (minutul 53, din penalty) și Mensah (minutul 90+4). Oaspeții au înscris prin Coman (minutul 61) și Rusescu (minutul 88).

În această etapă, CFR Cluj a câștigat meciul cu Dinamo și a acumulat 39 de puncte, iar FCSB are doar 34, fiind pe locul doi al calsamentului.

Cele două echipe, CFR și FCSB, se vor întâlni în meci direct în 22 decembrie, partidă care s-ar putea juca pe Arena Națională. Din precizările lui Gigi Becali, problema cu gazonul a fost remediată, iar în perioada următoare Primăria Bucureşti îl va da spre folosinţă.

„Cred că pe Naţional Arena se joacă derby-ul cu CFR. E cel mai bun gazon acum! Să vedem dacă sunt de acord. Nu pot să mai zic, nu ştiu ce-o să se întâmple. Fina are atâtea pe cap, nu mai vreau să-i fac şi eu probleme. Dacă nu era ea, ce făceam eu… Vai, ce făceam! N-am ce să fac, asta e situaţia. Gabi Firea e fina mea, n-am ce să fac!”, a declarat Becali la ProX.

Sursa foto: Facebook.com/cfr1907

Ne poți asculta și aici: