Live
EBS Radio cover
Cluj Sounds Better
EBS Radio

Mario Camora, înaintea meciului CFR Cluj – FCSB: Dacă batem noi, avem şansă foarte mare să luăm titlul

CFR – FCSB se va juca cu „casa închisă”, chiar dacă oficialii clujeni au pus în vânzare cele mai scumpe bilete din acest sezon. Căpitanul clujenilor crede că dacă CFR va câștiga acest derby șansele ca actuala campioană să câștige titlul sunt de 80%.

CFR Cluj a scos la vânzare pachete de 80 de lei pentru meciurile cu FCSB şi Viitorul şi bilete de 70 de lei doar pentru jocul de duminică, 14 aprilie, la cele două tribune. Jucătorii CFR-ului speră să vină mulți fani la stadion. „S-au vândut aproape toate biletele, sper ca suporterii să ne ajute. Avem un mic avantaj că jucăm acasă. Am fi ipocriţi să spune că FCSB are cei mai mulţi suporteri. Sper să vină mai mulţi CFR-işti la stadion”, a spus Mario Camora, căpitanul CFR Cluj.

Portughezul căruia Dan Petrescu i-a redat calitatea de căpitan crede că duminică se poate decide titlul, în mare măsură. „Nu avem nevoie de primă specială. Dacă vom câştiga avem 80 la sută şanse să câştigăm campionatul, vom mai avea nevoie de 3 victorii. Dacă batem noi, avem şansă foarte mare să luăm titlul, dacă bate FCSB rămâne egalitate de puncte, deci şansele mai mari vor rămâne tot pentru noi”, crede Camora.

CFR – FCSB va fi arbitrat de Istvan Kovacs, iar căpitanul echipei clujene crede că CCA a procedat corect când nu a apelat la arbitri străini. „Dacă avem arbitri internaţionali români, de ce să aducem arbitri din Grecia sau Cipru? Sper să fie un meci frumos şi să nu vorbim de arbitri. Va fi un meci echilibrat, cu agresivitate, ceea ce este normal. Sper să fie un meci frumos, cu minim un gol şi să fie pentru noi”, a spus jucătorul de 32 de ani, citat de Mediafax.

Dacă Mario Camora consideră că o victorie în derby-ul de duminică ar fi sinonimă cu câştigarea titlului în proporţie de 80%, Dan Petrescu are un discurs diferit şi a transmis, în cadrul aceleiaşi conferinţe de presă, că un eventual succes al ardelenilor nu ar închide lupta la titlu: „Nu vor fi multe ocazii, cred că cine va marca va câştiga. Mai sunt cinci meciuri după acesta. Nici anul trecut nu se aştepta nimeni ca Steaua să piardă la Iaşi sau noi să facem egal la Iaşi. Campionatul nu este terminat nici dacă vom câştiga noi”, este de părere Dan Petrescu.

Sursa foto: Facebook/CFR Cluj

Te-ar mai putea interesa

X
X
X