Cinci stranieri convocați de Mirel Rădoi pentru meciul de la Cluj împotriva Belgiei

Mirel Rădoi, selecționerul Naționalei de tineret a României, a anunțat lista preliminară a jucătorilor convocați pentru partida amicală cu Belgia, programată pe 15 noiembrie, la Cluj-Napoca.

Potrivit Federației Române de Fotbal, au fost convocați cinci stranieri: Andrei Ionuț Radu (Genoa FC/Italia), Vlad Dragomir (Perugia/Italia), Mihai Dobre (Bournemouth/Anglia), Adrian Petre (Esbjerg fB/Danemarca) și Andrei Sîntean (FK Viktoria Žižkov/Cehia).

Naționala de tineret a României va juca în 15 noiembrie, de la ora 19.00, un meci amical cu selecționata U21 a Belgiei, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca.

Ambele naționale de tineret sunt calificate la campionatul European de anul viitor, care se va desfășura în Italia și San Marino. Tragerea la sorți a grupelor turneului final va avea loc pe 23 noiembrie, la Bologna.

Sunt deja calificate la Euro: Italia (gazdă), Spania, Franța, Anglia, Serbia, Germania, Croația, România, Belgia, Danemarca. Ultimele două locuri vor fi decise în urma play-off-ului în dublă manșă: Polonia – Portugalia, Grecia – Austria.

Sursa foto: frf.ro

X
X
X