FOTO | Naționala de tineret a României s-a antrenat pe stadionul din Gruia, unde va juca mâine contra Belgiei

Naționala de tineret a României s-a antrenat pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, unde va juca mâine, de la ora 19.00, un meci amical împotriva reprezentantivei Belgiei.

„Pentru noi fiecare meci este important, indiferent dacă este oficial sau amical. Îmi doresc să încheiem anul cu o victorie, în fața publicului clujean, care ne-a susținut foarte mult în partida cu Țara Galilor din preliminariile pentru Euro”, a declarat Ionuț Radu, căpitanul Naționalei de tineret.

„Mă bucur că am reușit să parafăm acest amical cu o echipă calificată ca și noi la Euro. Voi profita de acest test pentru a încerca lucruri noi. Am ales să venim din nou la Cluj-Napoca pentru a le mulțumi oamenilor pentru suportul din meciul cu Țara Galilor, dar și pentru că starea gazonului este una foarte bună”, a completat selecționerul României U21, Mirel Rădoi, citat de site-ul Federației Române de Fotbal.

Din lotul convocat de antrenor face parte și Andrei Radu, de la CFR Cluj.

Ultimul meci al Naționalei de tineret la Cluj a însemnat un record de audiență: peste 12.000 de spectatori au asistat la partida cu Țara Galilor din preliminariile Euro. România U21 s-a calificat la Campionatul European de anul viitor, care va avea loc în Italia și San Marino. Tragerea la sorți a grupelor turneului final este programată în 23 noiembrie, la Bologna.

Sursa foto: frf.ro

Ne poți asculta și aici: