Ciprian Deac, titular la Națională: Eu cred că vom recupera punctele pierdute

Jucătorul CFR Cluj, Ciprian Deac, va începe ca titular partida din această seară, de la Cluj, în care Naționala României va întâlni Insulele Feroe în preliminariile pentru Euro 2020.

Ciprian Deac a aflat că va fi titular chiar la conferința de presă dinaintea partidei. „Mă simt bine acasă, mă simt bine să joc pentru naţională. Nu ştiu dacă voi fi titular, întrebaţi-l pe Mister”. Contra a intervenit şi l-a anunţat titular pe Deac, cu Feroe: „Ce, vreţi şă ştiţi dacă Ciprian va fi titular? Da, va juca mâine!”, informează Mediafax.

Ciprian Deac este însă convins că România va recupera punctele pierdute. „Important e să obţinem cele trei puncte, e clar că ne dorim să marcăm cât mai mult. (…) O înfrângere e o înfrângere dar nu e nimic pierdut. Eu cred că vom recupera punctele pierdute. Mă aştept să fie un stadion plin, joacă echipa naţională la Cluj şi asta nu se întâmplă în fiecare zi”, a încheiat Deac.

România – Insulele Feroe se joacă la Cluj-Napoca, pe „Dr. Constantin Rădulescu”, stadionul CFR-ului, astăzi, de la ora 21.45.

România a pierdut primul meci din preliminariile Euro 2020, contra Suediei, scor 1-2, la Stockholm, pe Friends Arena.

Sursa foto: frf.ro

X
X
X