România a câștigat, la Cluj, scor 4-1, în fața echipei Insulelor Feroe în preliminariile pentru Euro 2020. Ciprian Deac a deschis scorul

Echipa națională a României s-a impus categoric în fața selecționatei Insulelor Feroe. Pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj Napoca, tricolorii lui Contra au câștigat cu 4-1.

Prima repriză a fost a românilor. În minutul 26, Ciprian Deac a deschis scorul pe stadionul echipei sale de club, CFR Cluj. La doar 3 minute distanță, Claudiu Keșeru s-a trecut și el pe lista marcatorilor. Același Keșeru a reușit dubla, însă scorul la pauză a fost 3-1.

Insulele Feroe a primit un penalty, pe care Davidsen l-a transformat.

În repriza a doua, România a mărit diferența. Pușcaș a punctat în poarta oaspeților în minutul 64, iar România a câștigat și a adunat primele trei puncte în grupa F din preliminariile pentru calificarea la Euro 2020, informează Mediafax.

În celelalte meciuri ale grupei, Norvegia a terminat la egalitate, 3-3, cu Duedia, iar Spania a bătut în deplasare, 2-0, Malta.

„Se pare că am avut puţin noroc, am înţeles că a fost un meci nebun la Oslo, e bine că s-a terminat egal şi acum meciul nostru de la Oslo devine important din toate punctele de vedere. Trebuie să facem cel puțin același rezultat ca Suedia sau să încercăm să câştigăm şi să continuăm drumul spre calificare. Aveam nevoie de jucători ofensivi pe benzi, de mijlocaşi care să intre bine în interior şi să elibereze spaţiile fundaşilor laterali. Cred că am intrat puţin nervoşi sau prea precipitaţi, voiam să dăm gol din primele minute şi asta a făcut ca în primele 15 minute să nu avem limpezime, dar apoi băieţii s-au liniştit. Mă bucur că au avut atitudine şi că au înţeles că trebuie să stăm în jumătatea adversă”, a declarat, la finalul partidei de la Cluj, antrenorul României, Cosmin Contra.

Clasamentul Grupei F:
Spania 6p
Suedia 4p
România 3p
Malta 3p
Novergia 1p
Insulele Feroe 0p.

Sursa foto: Facebook/CFR Cluj

Ne poți asculta și aici: