Circulația rutieră se închide temporar pe strada Bună Ziua

Traficul rutier pe strada Bună Ziua va fi restricționat de miercuri, 8 aprilie. Până sâmbătă, 11 aprilie, pe această arteră se vor efectua intervenții aferente lucrărilor de modernizare, potrivit reprezentanților Primăriei Cluj-Napoca.

Pe strada Bună Ziua se va permite doar circulația pe sensul de mers dinspre Calea Turzii spre strada Fagului, cu excepția mijloacelor de transport în comun, care vor avea acces pe ambele sensuri.

Circulația autovehiculelor, pentru sensul de mers dinspre strada Fagului și cartierul Gheorgheni spre Calea Turzii, se va realiza pe străzile Mihai Românul și Măceșului.

„Rugăm participanții la trafic care sunt în tranzit să evite pe cât posibil strada Bună Ziua, iar locuitorii din cartierul Bună Ziua să utilizeze cu prioritate transportul în comun”, menționează reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca.

Strada Bună Ziua, cu o lungime de peste un kilometru, se află în curs de reabilitare, urmând să fie lărgită la trei benzi de circulație, la care se adaugă două piste de biciclete și trotuare pe ambele sensuri ale arterei. Investiția, estimată la 11 milioane de lei, urmează să fie finalizată până în luna iulie.

 

Ne poți asculta și aici: