Live
EBS Radio cover
Cluj Sounds Better
EBS Radio

„Creed 2”, filmul în care românul Florian Munteanu apare în ring, alături de Stallone, lansat în SUA

Lungmetrajul „Creed 2” va fi lansat astăzi în cinematografele americane și îl aduce pe românul Florian Munteanu pe marile ecrane alături de veteranii Sylvester Stallone și Dolph Lundgren.

În „Creed 2”, Florian Munteanu interpretează rolul lui Viktor Drago, fiul personajului Ivan Drago, pe care Dolph Lundgren îl reia, la 33 de ani de la prestația din „Rocky IV”. Ivan Drago este cel care l-a ucis, într-un meci de box, pe Apollo Creed, tatăl lui Adonis Johnson (Michael B. Jordan), personajul principal din filmul „Creed”, lansat în 2015.

Regizorul Steven Caple Jr. spune că scenele de luptă dintre Michael B. Jordan și Florian Munteanu au avut multe elemente care l-au făcut să se gândească la muzică. „Mike și Florian au fost atât de buni în scenele de box încât uitai ce au făcut ca să ajungă în situația aceea. Este aproape invers decât se întâmplă de obicei într-un meci de box, când fiecare pumn are o urmare și o emoție în spate”, a declarat regizorul, citat de Indian Express, preluat de Mediafax.

„Au dat totul. S-au dat mulți pumni și unii chiar au fost încasați. Le-am rămas dator, pentru că le-am promis că, de fiecare dată când unul dintre ei primește un pumn din greșeală în timpul filmării, voi lua și eu o lovitură. Cred că am de primit vreo trei pumni, pentru ce a luat Miken și vreo nouă, pentru Florian. Dar Florian nu se pune, el e așa de mare că poate să mănânce pumni pe pâine”, a mai spus regizorul.

Florian Munteanu s-a născut în 1990 și a crescut în Germania. A fost ales pentru rolul din „Creed 2” de Sylvester Stallone, care a fost cucerit de fizicul impresionant al românului provenit dintr-o familie de sportivi.

„Felicitări lui Florian <Big Nasty> Munteanu, pentru că a obținut rolul fiului lui Ivan Drago! 27 de ani, 1,95 metri, 111 kilograme de talent”, a scris Stallone în luna februarie, pe contul său de Instagram.

Florian Munteanu și-a făcut studiile la Universitatea din Munchen – sport și media – și are o diplomă în arte, obținută în 2014.

Acesta este primul rol într-un film pentru pugilistul german de origine română Florian Munteanu.

Acțiunea din „Creed 2” o continuă pe cea din „Creed” și este cea de-a opta producție din seria “Rocky”.

Din distribuția filmului „Creed 2” fac parte Sylvester Stallone, Tessa Thompson, Dolph Lundgren, Phylicia Rashad, Andre Ward, Wood Harris, fosta soție a lui Stallone Brigitte Nielsen și Milo Ventimiglia.

În cinematografele românești, pelicula va putea fi vizionată de vineri.

Sursa foto: Facebook/bignasty.munteanu

Te-ar mai putea interesa

X
X
X